Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Horoszkóp » Vízöntő éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Vízöntő éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Bármekkora (hír)nevet is szeretnél magadnak, Vízöntő, kezdd el vizualizálni! Május 25-én a terjeszkedő Jupiter több mint egy évtized óta először lép az Ikrekbe. 2025. június 9-ig a szenvedélyes, játékos és szociális ötödik házadat energetizálja, ezáltal az életed nyíltabbá válik a kíváncsi, figyelő szemek kereszttüzében — de ne aggódj, ez inkább pozitív következményekkel jár majd!!

Készülj fel a nagyátalakulások évére, Vízöntő, amely semmihez sem lesz fogható, amit a múltban valaha is tapasztaltál. A misztikus Plútó hivatalosan is a jegyedbe — és az első házadba — sodródik, felébresztve személyiséged rejtett részeit, és erőteljes vezetőjévé formál. Hivatalosan is eljött a te időd!

De ez nem egyik napról a másikra történő változás. A Plútó két teljes évtizedre, 2044. január 19-ig a te jegyedben halad! Számíts arra, hogy egyszerre érzed majd magadat motiváltnak  de zavarodottnak, ahogy ez a ciklus kibontakozik: önérzeted érezhető, ugyanakkor igen lassú változáson megy keresztül — 20 esztendeig fog tartani, amíg teljes egészében végbemegy ez a folyamat.

Az egyedi, kicsit különc személyiségeda te ajándékod a világnak, Vízöntő. Ez egyben a titkos fegyvered is a bőség, a mindent áttranszformáló  és a csábító erő bevonzásához, amit a Plútó meg is ad.

Anyagi szempontból kicsit eltávolodsz a spirituális megközelítéstől a gyakorlatiasabb, pragmatikusabb nézetek felé. 

Az új hobbik most elég csalogatóak lesznek számodra — megnyílnak a szórakozás, a szerelem és az önkifejezés csatornái!

Időnként szükséged lehet arra, hogy odafigyelj a kiadásaidra, vagy inkább az egyszerűbb — ezáltal olcsóbb — termékeket, tevékenységeket részesítsd előnyben, hogy kiegyensúlyozd a dolgokat. Ne aggódj, ez nem áldozat lesz a részedről: büszke leszel arra, hogy jobban gazdálkodsz az anyagi erőforrásaiddal.

A magánéleted gyakran háttérbe szoríthatja a szakmai tevékenységedet ebben az évben. Használd ki! Kiváló alkalom nyílhat például egy otthonról végezhető vállalkozás beindítására vagy a továbbtanulásra. 

A 2024-es év továbbra is szerencsét hoz a személyes és otthoni életedbe, kedves Vízöntő — ez pedig az esztendő előrehaladtával rendkívüli melegséget kölcsönöz szerelmi életednek.

Először is, a Jupiter május végéig tartó tranzitja támogatja a belső világod egyensúlyát, fokozza a biztonságérzetet és az örömöt az otthoni életedben, emellett erősíti az önbizalmadat is. A nagyobb kényelem és a nyugalom miatt viszont nem fogod magad kivételesen kalandvágyónak érezni.

Lehetnek napok, amikor csak szeretnél egy kicsit magaddal lenni, távol a világtól, nem törődve senkivel és semmivel. A sugárzó Jupiter május 25-ig a kísérletező kedvű Uránusszal (az uralkodó bolygóddal) társul. Mivel ezek a bolygók együtt haladnak át a Bikán és az otthonoddal és a családoddal foglalkozó negyedik házon, nem tudsz majd kellően nyugodt lenni egy olyan otthonban, amit nem abszolút teljességében magadra fókuszálva és a vágyaiddal összhangban alakítottál ki.

Vízöntő, 2024 első felében tehát mindkét irányba húzni fogsz! 

Az Hold felszálló csomópontja, amely arra ösztönöz, hogy kilépj a komfortzónádból, az évet a Kosban és a kommunikáció, együttműködés és társas aktivitás harmadik házában tölti — ez a tranzit 2023. július 17-én kezdődött és 2025. január 11-ig tart. 

A legnagyobb szerencsédre pedig a Vénusz két kört tesz a jegyedben (február 16-tól március 11-ig, majd december 7-től 2025. január 2-ig), és lényegében romantikával és varázslattal zárja a 2024-es évet. És ez még nem minden! Februárban a Vénusz szorosan halad a Marssal, és 22-én pontosan találkoznak — így ez a nap a kettes szám partnerséget erősítő numerológiai rezonanciáját háromszorosára fokozza (2-22). Mindezek hatására a kapcsolatokkal összefüggő nagy döntések már az év elején terítékre kerülhetnek, különösen, hogy a Vénusz és a Mars mellett az átalakító Plútó (szintén a Vízöntőben) is halad.

A romantikus helyzetek és kapcsolódások tehát jelentősen kibővülnek. Lehet, hogy egy barátság valami többé válik, vagy a barátok szerves részét képezhetik annak, hogy új hobbival, a kikapcsolódás különböző és izgalmas formáival vagy romantikus lehetőségekkel ismerkedj meg. A barátságaid kivirágoznak. Ebben az évben fantasztikus módokat találhatsz arra, hogy a szerelem, a játék, a kikapcsolódás és a kreativitás révén kifejezd magadat és a személyiségedet. 2024 több életörömöt, valamint a szenvedélyek és az inspiráció újraélesztését hozza az életedbe.

Valószínűleg új lehetőségek nyílnak majd meg arra, hogy a kikapcsolódás, a kellemes időtöltés és más szórakozások révén igazán jól érezd magad.

A pihenés — és ezáltal a méregtelenítés — sokkal természetesebben a mindennapjaid részévé  válik, mint azelőtt, és ez jót tesz neked! Vidám vagy, lazán veszed a dolgokat, és bízol magadban. Az emberek figyelnek rád és élvezik a társaságodat. 

Ebben az évben könnyebben veszed és kezeled a mindennapok stresszét és nyomását.

Május 25-től kezdve ezt a megnövekedett önérzet, önbizalom és öntudat a külvilágba való nyitással, nyitottsággal párosul— a szabad, nyitott és kreatív önkifejezésnek köszönhetően pedig jobban is érezheted magadat. Az utóbbi időben sokat dolgoztál magadon, amely fejlődés valójában folyamatosan tart, de  itt az ideje, hogy megoszd ezt az új énedet a világgal. 

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.