Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Horoszkóp » Szűz éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Szűz éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Kedves Szűz, 2024-ben jelentősen fejlesztheted a képességeidet, ezért az év későbbi szakaszában kivirulsz a munkádban, építed a hírnevedet és sikeresen lépdelsz előre az életutadon — mindez annak is köszönhető, hogy végre kitalálod, hogyan ötvözd a gyakorlati tudásodat a világot meghaladó ambícióiddal. 

Még jó, hogy a zodiákus egyik változékony jegye vagy: a sokoldalúság lesz a sikerhez szükséges titkos fegyvered!

A Jupiter május végéig kedvezően mosolyog rád, emiatt pozitívabban állsz hozzá a kisebb kellemetlenségekhez.

Az egészséggel, a mindennapi rutinjaiddal és az általános jólléteddel kapcsolatos hozzáállásod is rendkívül jól adaptálódik, ami erőt ad a nehézségeket okozó területek (pl.: kapcsolatok, pénzügyek) kezeléséhez is. 

Május 25-től pedig úgy fogod érezni, hogy igazán megérdemled az elismerést, amiben részesülni fogsz — főleg a karrieredet tekintve.

Szakmai életed május 25-től teljesen új irányt vehet, amikor is a bőséges Jupiter az Ikrek jegyébe emelkedik, és 2025. június 9-ig támogatja a céljaidért felelős tizedik házadat. A szerencse a te oldaladon áll, de tudd, hogy a győzelmeid nem a szerencsés véletlen művei lesznek — sokkal inkább annak a következményei, amit eddig beletettél: az elmúlt évek kemény munkájának és a vezetői készségeid kiaknázásának. A Jupiter 12 évenként emelkedik a tizedik házadba, olyankor pedig minden érdemi eredményedet összegyűjtöd, hogy aztán szakértőként vagy akár az iparágad top szereplőjeként pozícionáld magad.

Készen állsz tehát arra, hogy magasabbra törj — és mások is kivételesen jól fogadnak, bár az elismerést nem feltétlenül fogod megkapni az eredményeidért. Ez az időszak erősen hatással lesz a karrieredre, a hírnevedre és a hosszútávú céljaidra vonatkozóan. A munka minden szempontból átalakul.

Emiatt egy előléptetés kevésbé valószínű, de nagyon fontos pontra érhetsz a szakmai életedben: a munkához való pozitív hozzáállásod, az integritásod és az őszinteséged nagyszerű jutalmakat hoz. Az élet viszont kihívások elé állíthat téged az anyagiakat illetően, ezért a szakmai sikereidet használd arra, hogy javítod a pénzügyi helyzetedet ebben az évben.

Továbbá nagyon fontos, hogy ne engedd, hogy mások veled szemben támasztott elvárásai , az általuk felállított korlátok, szabályok és kritikus észrevételek hatással legyenek a teljesítményedre. A kihívás az, hogy megtaláld az egyensúlyt a két nézőpont között, ahelyett, hogy bármelyik ellen dolgoznál vagy lázadnál.

Figyelj oda a karrier céljaidat elősegítő (vagy hátráltató) kapcsolataidra is, ugyanis az előmeneteledet illetően ezek állhatnak a középpontban. Előfordulhatnak olyan időszakok is, amikor nehéz egyensúlyt teremteni a párkapcsolat és a karrier között: egy partner vagy jelentős személy az életedben megkérdőjelezheti az ambícióidat, vagy versenghet a figyelmedért.

A Szüzek a legreménytelenebb romantikusnak számítanak, mert nagyon ártatlan és kitartó módon küzdenek a szerelem megtalálásáért. Nem számít, hogy Ámor hányszor lövi félre a nyilait, nekik sikerül mindig helyreállítaniuk a szívük szűzies, tiszta állapotát, és így újra hinni a tökéletes szerelem megtalálásában. 

Idén azonban szívügyekben más hozzáállást követsz. A sztoikus Szaturnusz 2023. március 7-től 2026. február 13-ig a Halak jegyében áll, így bölcsebben és sokkal földhözragadtabban kezeled majd az érzelmi és párkapcsolati viharokat.

Ami a szerelmet illeti, 2024-ben az alkalmi kapcsolatokat kevésbé érzed feszültnek — a párkapcsolatod viszont több érettséget követel. Időnként úgy érzed, mintha próbára lennél téve. Lehetséges, hogy emiatt pont megerősödik egy kulcsfontosságú kapcsolat. Másfelől viszont lehet, hogy megtalálod az utadat, rájössz, hogy mi az, amire igazán szükséged van, és mit szeretnél (vagy nem szeretnél) a komolytalan alkalmi kapcsolatoktól vagy az életed párjától.

Az Uránusz egész évben felemelő és energetizáló hatással lesz rád.

Az év kezdetén a Jupiter és az Uránusz együtt halad a Bikában a te utazásért, tanulásért és az életcélodért felelős kilencedik házadban. Május 25-ig ezek a hatások elvonhatják a figyelmedet mindenről, ami kényelmes és ismerős — emiatt jó ötlet lehet egyensúlyban maradni és tudatosan figyelni az életed különböző területeire. Ebben az évben annyira belemerülhetsz a karrieredbe, a projektjeidbe vagy a külső megjelenésedbe, hogy az otthonodban néha elcsúszhat a rend! 

Akár utazol, akár tanulsz, merülj el minden helyzetben. Nyitott vagy a megszokott rutinon kívül eső élményekre és kalandokra — de felejtsd el, hogy az általad preferált szisztematikus módon manifesztálsz. A Jupiter javítja a kockázathoz fűződő viszonyodat, az Uránusz pedig azt akarja, hogy köszönj el az eddig jól ismert és bejáratott sémáktól. 

Kedves Szűz, arra kérnek, hogy olyan módon dolgozz, ami szöges ellentétben áll az alapvető természeteddel. Akár még az otthonod és az otthoni életed teljes átalakítása, bővítése vagy egy költözés is számításba jöhet. 

Ebben az évben tehát intellektuálisan nyitottabb és kíváncsibb vagy, lehetőséged nyílik arra, hogy bővítsd a látókörödet és kapcsolatba kerülj érdekes emberekkel. A megszokottól eltérő helyzetek, emberek és tevékenységek pedig mélyen érinthetnek vagy inspirálhatnak téged mind fizikailag, mind spirituálisan.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.