Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Horoszkóp » Oroszlán éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Oroszlán éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Az év első felében a határtalan Jupiter a Bika jegyében álló innovatív Uránusszal társul a karrier, a közmegbecsülés és a teljesítmény tizedik házadban. Készülj fel arra, hogy új magasságokba emelkedhetsz a karrieredben!

A korábban befektetett kemény munka egy jókora része most végre kifizetődik, és learathatod a gyümölcsét: eléred azt a bizonyos fontos célt vagy egy óriási előrelépés, akár előléptetés következhet be 2024-ben. Szerencsére ebben az évben jobban hiszel a céljaidban és törekvéseidben, ez pedig sokat segít, de a hosszabb távú céljaid és ambícióid megvalósítása is egyre nagyobb izgalommal tölt el. 

Fontos, hogy kihasználd ezt az önmagadba és céljaidba vetett bizalmat, és ezáltal sokkal gondosabban tervezd meg a jövődet. 

A terjeszkedő Jupiter (2013 közepe óta először)  az Ikrekbe vonul május 25-én, és 2025. június 9-ig a te esetedben a közösség és az együttműködés, a barátságok és a csoportok, valamint az innováció és az álmok tizenegyedik házában telepszik le — így az idei esztendő legjelentősebb lehetőségei számodra a megosztásban, a közzétételben, a vezetésben, az irányításban és a kapcsolatteremtésben rejlenek. 

A tárgyalóteremtől a hálószobáig, Oroszlán, 2024-ben minden arról szól majd, hogy kit ismersz. A bolygók egész évben arra ösztönöznek, hogy társulj, alkoss csapatot, és működj együtt a győzelemért!

A karrierért és hírnévért felelős házadon május végéig átvonuló Jupiter fokozza mindazt az örömöt, jóindulatot, amit életed ezen területein tapasztalsz… lehetőségekkel megtűzdelve. Ha vállalkozásod van, ezek az energiák szabályozzák a vállalkozásból származó jövedelmet is, ami ezáltal szintén javulhat: emiatt pedig az adósságaid kezelése idénre méltó cél lehet. Ennek hatására 2024-ben több örömöt lelsz majd a szakmai vagy közéletedben, Oroszlán. Jó dolgok jönnek az utadba, többek között például elismerés — és az általános hírneved is javul.

Egyre inkább szükségét érzed annak, hogy még több kreativitást, és egyre kevesebb rutint vigyél bele a karrieredbe, kedves Oroszlán. 

Lehetséges, hogy idén olyan emberekkel találkozol, akik lendületet adnak a karrierednek, és hirtelen olyan lehetőségeket teremtenek számodra, amelyekkel közelebb juthatsz a célodhoz. Emiatt különösen motivált lehetsz és szenvedéllyel tele viseltetsz a munkád iránt.

Tizenkét éve ez az egyik legjobb időszak arra, hogy hasonlóan gondolkodó emberekkel kapcsolódj, és élvezd a körülötted kialakult jó társaságot. 

Lehetséges, hogy időnként kevesebb támogatást kapsz másoktól, mivel a Szaturnusz átvonul a nyolcadik házadon — te azonban jó vagy abban, hogy a körülményekből a legjobbat hozd ki. Amennyiben viszont ha úgy érzed, hogy a párkapcsolataidat nem éppen az egyensúly jellemzi, tudd, hogy a mártír időszakod (tehát az, hogy a legjobb mellékkarakter szerepét játszod) hivatalosan is lejárt.

Az új kapcsolatok és elköteleződések örömet fognak szerezni neked.

Idén emiatt nagyon is számít, hogy kit engedsz közel, Oroszlán. Az erotikus kalandoktól kezdve az üzleti életben való kalandozásokig, ha egyszer belekeveredsz valamibe (vagy valakibe), nem lesz könnyű elszakadni tőle. A Szaturnusz egész évben együtt halad az „illúziók mesterével”, a Halakban járó Neptunusszal, esetedben a szex, az állandó partnerek és a közös pénzügyi befektetések nyolcadik házában.

Ez az év arra ösztönöz téged, hogy tágítsd a látókörödet, és gyakrabban mozdulj ki. Miközben idén nagyon izgatottan követed az ambícióidat, egy kis kiszakadás a külvilágba jót fog tenni neked, és segít kiegyensúlyozni az életedet.

A Hold felszálló csomópontja egész évben a Kosban, míg a leszálló somópont a Mérlegben a kommunikációs tengelyeddel szemben helyezkedik el, ami extra erővel ruházza fel a mondanivalódat. A vezetői képességedre most nagy szükség van! A szenvedély, az erő és a játékosság különleges keveréke olyan mámorító elegy, amely képes felkelteni az emberek figyelmét, és cselekvésre buzdítani őket.

Keresd meg azokat az embereket, akik csatlakozni akarnak hozzád, és hozzá tudnak segíteni az ambícióid eléréséhez és megvalósításához!

A kalandvágyó Jupiter a Bikán, illetve a tizedik házadon (karrier, célok, státusz) áthaladva azt készíti elő, hogy idén minden lehetsz, csak az életed passzív megélője nem. Tudd, hogy az egyedülálló adottságaidat végre elismerik majd. Élvezd a dicsőséget, de ne állj meg egy helyben!

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.