Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Horoszkóp » Kos éves horoszkóp 2024: általános (és az élet 3 fő területe)

Kos éves horoszkóp 2024: általános (és az élet 3 fő területe)

A 2024-es év a biztonság eléréséről, a kényelem kialakításáról, az új alapokra való építkezésről és a terjeszkedésről szól — hangsúlyt fektetve a képességeid kiszélesítésére, a tanulásra és a kapcsolatteremtésre.

Ebben az évben a Felszálló Holdcsomópont a te jegyedben jár (2023 végétől 2025 elejéig). Ez a fontos és ritka esemény csak két évtizedenként (pontosabban 18,5 évente) fordul elő.

Emellett április 8-án az újholddal együtt teljes napfogyatkozás lesz a Kos jegyben.

Április 20-án két igen kísérletező bolygó, a Jupiter és az Uránusz együttállása várható a Bika jegyében a második házadban, amely a pénzzel, munkával és az ehhez hasonló javakkal áll kapcsolatban. Érdemes tehát ezt a dátumot is bekarikázni a naptáradban. Ez az együttállás szintén nagyon ritka, csak 14 évente fordul elő, ezért most hihetetlen nagy lehetőséged nyílik arra, hogy új szemléletet alakíts ki a pénzügyeid terén és átnézve a költségvetéseidet jobb pénzügyi tervet készíts magadnak.

Május 25-én a Jupiter átvonulása szintén rengeteg változást hoz magával — ahogy azt látni fogod, mindhárom fontos életterületeden.

éves horoszkóp kos

Az év első hónapjaiban pénzügyi fellendülés várható az életedben — az éppen futó és meglévő projektjeid, munkáid nagy fizetségeket hozhatnak vagy különleges bónuszok érkezhetnek. Ez tehát a bőség időszaka az évben, amikor vonzani fogod magadhoz az erőforrásokat. Ekkor nyugodtabban költhetsz magadra is, főleg ha azok a kényelmedet vagy a hosszú távú egészségügyi, érzelmi vagy anyagi biztonságodat támogatják.

A kényelmesebb, stabilabb és biztonságosabb élet elérése a cél — és ez ebben az időszakban ez elérhetőbbé válik, mint valaha!

Május 25-ig dolgozz azon, hogy anyagi erőforrásaidat gyarapítsd és növeld — ezután viszont helyezd át a hangsúlyt a kiadásokkal való gazdálkodásra, hogy a későbbiekben is fennmaradjon az egzisztenciális nyugalmad.

Szakmailag a változás időszaka következik: a Jupiter átvonulása a kommunikációért felelős házadon pozitívan hat a kommunikációs képességeidre. Tudatosan törekedj arra, hogy minél többet írj, beszélj, és tanulj — szívj magadba és adj is ki magadból mindent, amit csak tudsz e hasznos tranzit alatt, mert amit most magadévá teszel (a most megszerzett készségek és tudás) vagy produkálsz (amit kiadsz a kezeid közül) különösen értékesek lehetnek később.

éves kos horoszkóp

A barátokkal és a családdal való mindennapos kapcsolattartás gyógyító és örömteli lehet, különösen május 25-ét követően. Ebben az időszakban vonzani fogod a megfelelő embereket, és a másokkal való találkozások az előnyödre válnak. A családi, baráti, sőt még a lazább ismerősi viszonyaid is jelentősen javulhatnak. 

A kapcsolatfelvétel — még a legkisebb mértékű is — kifizetődő lehet, és új lehetőségeket hozhat az életedbe.

Ha a meglévő közösséged vagy kapcsolataid eddig visszatartottak, akkor ebben az évben új társaságban kezdhetsz el mozogni. Változni fogsz: természetes módon vonzódni kezdesz különböző ötletek, időtöltések, célok és társadalmi törekvések felé, ahogy érdeklődési köröd kiszélesedik.

A Kos számára 2024-ben a szerelem az egyik fő fejlődési területe lesz, de ez nem jelenti sajnos, hogy könnyed vagy egyszerű módon fog kibontakozni. A Hold karmikus leszálló csomópontja egész évben lassan vándorol a Mérlegen keresztül, ami felkavarja az állóvizet a  kapcsolatokért felelős hetedik házban. Ez a ciklus csak 18-20 évente ismétlődik, ezzel pedig tükröt tart eléd, és felfedi a számodra, hogy hogyan is kezeled a kapcsolataidat.

kos éves horoszkóp

2024-ben folytatódik az önmagad alapoktól való újra feltalálása, ami egyszerre felemelő és zavarba ejtő érzés. 

Az idei év legnagyobb kihívásait — és örömeit — a függetlenség, az önérvényesítés és a felelősségvállalás keresése és felfedezése által érheted el. 2024-ben a saját utadat járod. Gondolkodásod és érvelési folyamataid érnek és fejlődnek: éhes vagy a tudásra, a tanulásra, az alkotásra és az ötleteid megosztására.

Emiatt megváltozhatnak a prioritásaid: ami korábban hajtott és motivált, lehet, hogy már nem inspirál. Egy hitelesebb életút bejárása válik a céloddá.

Ne aggódj, ez nem egy rossz dolog: végre megtapasztalhatod a gondolataid és a kifejezőképességed felszabadultságának újonnan felfedezett érzését. Valamilyen módon megtalálod a hangodat, és talán gyakrabban fogalmazod és osztod majd meg a személyes filozófiádat ebben az időszakban. A tanulás, tanítás, a megosztás és a vezetés tehát erősen a középpontba kerülnek nálad idén — amik mind nagyon-nagyon kifizetődő változásokért és eredményekért lesznek felelősek.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.