Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Horoszkóp » Skorpió éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Skorpió éves horoszkóp 2024: általános & karrier-szerelem-egészség

Idén a személyiséged és az igényeid finom, apró változásokon mennek majd keresztül — az életedre mégis jelentős hatással lesznek.

2024-ben a különböző erőket egyesítve világossá válik számodra, hogy a szabadságodat milyen úton tudod elérni.

Az idei évben a társas kapcsolataid nagy örömmel töltik meg a mindennapjaidat. Ez azonban hordozhat magával némi veszélyt, , ugyanis sokkal kevésbé leszel óvatos a mondanivalód közlésével mint máskor, ez pedig konfliktusokhoz vezethet.

A képzeleted termékeny talaj, Skorpió, és a magok, amiket korábban elültettél, idén lenyűgöző gyümölcsöket teremhetnek! Ha eddig türelmesen vártál erre a termésre, 2024 meghozhatja a régóta várt bőséget. Ebben a szorgalmas Szaturnusz és az álmodozó Neptunusz lesz a segítségedre — egész évben (egészen 2026. február 13-ig) ez a páros együtt halad a Halakban. Miközben egyesítik ellentétes energiáikat a szenvedély, az önkifejezés és a romantika ötödik házában, segítenek formába önteni a megfoghatatlant.

Mindezek hatására idén egy új szakmát tanulhatsz ki mester szinten, vagy egy kedves hobbid válik monetizációs lehetőséggé. A lényeg, hogy nagyon építő módon tudod kiaknázni a végtelen kreativitásodat.

Az idei évben pedig végre te magad vagy a munkád (vagy annak gyümölcse) jobban láthatóvá válik a nyilvánosság számára is.

Ingatlant szerezhetsz, megnövelheted a jövedelmedet, esetleg a befektetéseidet gyarapíthatod. Erős pénzügyi kapcsolatokat alakíthatsz ki. Az a képességed, hogy könnyen megtalálod másokkal a közös nevezőt, ajtót nyit a jobbnál-jobb szociális lehetőségekre. 

A kapcsolatok továbbra is fontos szerepet játszanak az életedben ebben az évben, kedves Skorpió. Január 20-án az átalakító Plútó húsz évre a Vízöntőben és az otthon és a család negyedik házában halad útján! Ez egy óriási dolog, amely 2044. január 19-ig óriási mértékben fogja befolyásolni az életedet. Az elkövetkező két évtized segít neked megalapozni és megteremteni egy olyan helyet, amelyet igazán az otthonodnak érzel. Több örömet lelsz másokban, akik pedig cserébe jobban odafigyelnek majd az igényeidre. Tudd, hogy az állandóság és a stabilitás vonzó. Egy kapcsolat új felfedezéseket hoz, és a támogatás (érzelmi és anyagi) is jelentősebb lesz 2024-ben. 

Ezzel együtt a szoros (személyes és üzleti) partnerségek dinamikájában nagy változások tűnnek szükségesnek — részben amiatt, mert idén kevésbé leszel óvatos azzal, amit mondasz. Ha a rokonokkal kapcsolatos problémákat kell helyrehoznod, vagy fel kell dolgoznod korábbi traumákat (vagy mindkettőt), mély, gyógyító utazás veszi kezdetét.

Ez azonban ne szegje kedved: próbálj meg még nyitottabb és bizakodóbb lenniamikor baráti és szerelmi társakat keresel. 

Ez egy hevesidőszak lesz az otthoni életed és az intim világod számára is — alapvető változások jönnek, ahogy a Plútó átmegy a negyedik házadba.

Élvezd ki a lelkes és szenvedélyes interakciókat és éld meg az új mélységeket és ezáltal magasságokat a magánéletedben.

Egy partner vagy egy kapcsolat tehát új magasságok elérésére inspirálhat és pozitív erőként hat rád az életedben, ami növeli az önbizalmadat. Ebben az esztendőben sok örömet meríthetsz a kapcsolataidból — de még valószínűbb, hogy ezt egy különleges személytől kapod meg.

A meglévő kapcsolataidon belül pedig a nagyobb szabadság és a tér elérése lehet a fő téma. Ha több szabadságot adsz másoknak, akkor te is bátran kérj belőle magadnak. Ha a legszorosabb kötelékeidről van szó, Skorpió, senki sem fog téged akaratod ellenére bezárni. A szent énidőd megtartását és kihasználásáta bolygók is támogatják, a Plútó a Vízöntőben a privát, családi negyedik házadon keresztül előhozhatja alkalmanként az igényedet arra, hogy elvonulj a saját világodba és egy kis jól megérdemelt egyedüllét formájában feltöltődj.

Május 25-től 11 év óta először a Jupiter az Ikrekbe lép, ezzel feltöltve az erotikáért, intimitásért felelős nyolcadik házadat, vagyis pontosan a te jegyed, a Skorpió házát! Ellenállhatatlannak, erősnek és legyőzhetetlennek érezheted magad, használd ki ezt az energia löketet, formáld és fejleszd magadat, kár lenne ezt a remek bolygó helyzetet nem kihasználni.

A Hold felszálló csomópontja egész évben a Kosban és az egészségért és rutinokért felelős hatodik házadban landol. Emiatt a testi és a pszichés jóllét az egyik legfontosabb téma lesz a fejlődésed tekintetében.

Gyógyítsd meg a tested, tisztítsd meg az elméd — ezek a fő célok idén számodra, Skorpió. 

Ez egy jó időszak arra, hogy kellő figyelmet fordíts a fitnesz szokásaidra, mivel jobban tudatában van annak, hogy ezek pozitívan befolyásolják az energiádat és az önbizalmadat. Több erőfeszítést és fegyelmet fektetsz a sportolásba és a rekreációba, ami biztosan kifizetődő lesz.

Mentális oldalról pedig a tisztulással és az érzelmi megújulással kapcsolatos tevékenységek erősebb szerepet kaphatnak: hajlandóbb leszel másoktól tanulni és elfogadni a felajánlott támogatást.

Az önfejlesztésed tehát a megfelelő minőségű mozgás, pihenés és mentális felszabadulás elegyéből fog igazán tudni kivirágozni. 

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.