Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Világ tarot kártya jelentése

Világ tarot kártya jelentése

+ kiteljesedés, megvalósítás, utazás, összetartozás

! eredménytelen, késleltetés, üres, rövidítés, lezáratlan

Szaturnusz

21

Föld

Igen

A Világ tarot kártya a teljességet, a beteljesülést és az életciklusok lezárását jelképezi. A lapon egy női alakot ábrázolnak, aki egy koszorú vagy mandala alakú keretben áll, ami az Univerzum egészét és a spirituális teljességet szimbolizálja.

A nő lebegve táncol, ami a boldogságot, az örömöt és az élet harmóniáját jelképezi. A négy sarokban az állatövi jegyek és ezáltal a négy alapelem szimbólumai láthatóak, ami az Univerzum különböző aspektusainak, ugyanakkor az élet egyensúlyának képét hozza létre.

A kártya általános hangulata ünnepélyes és harmonikus, ami a teljesség és az életciklusok harmonikus lezárásának állapotát sugallja. A Világ lap az életutazás végét és a spirituális utazás teljes beteljesülését szimbolizálja.

A Világ kártya jelentése a tarot olvasásokban a teljességet, a beteljesülést és az életciklusok lezárását testesíti meg. Ez a lap arra utal, hogy az életedben egy fontos szakasz zárul le, és egy új szakasz kezdődik, amely teljes megértést és beteljesülést hoz.

Ez a kártya a teljességet és az összhangot is szimbolizálja, arra ösztönözve téged, hogy élvezd az életedben elért eredményeket és az így kialakuló harmonikus állapotot. A lap arra emlékeztet, hogy a teljesség elérése a spirituális és anyagi világ egyensúlyának és összhangjának eredménye.

Emellett a Világ lap a spirituális utazás és az életutazás beteljesülésének jelképe is. Arra utal, hogy átfogó megértést nyersz az életedről, és képes leszel összhangban élni az Univerzummal. A kártya arra bátorít, hogy legyél nyitott az új kezdetekre és a folyamatos fejlődésre.

Összességében tehát a Világ kártya a teljességet, a beteljesülést és valaminek a befejezését — ugyanakkor másnak az elkezdését szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy értékeld az eddig elért eredményeidet, találd meg az egyensúlyt az anyagi és szellemi világ között, és élvezd ki mindazt, amit magadnak teremtettél.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.