Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Végítélet tarot kártya jelentése

Végítélet tarot kártya jelentése

+ megújulás, feloldozás, ébredés, újjászületés, célok

! önutálat, önbizalomhiány, belső kritika, zéró önismeret

Plútó

20

Tűz

Igen

A Végítélet tarot kártya a megújulást, a feltámadást és az önvizsgálatot jelképezi. A kártyán egy hatalmas angyal látható, aki egy trombitát fúj, ami az ébredést és a hívást szimbolizálja. Az angyal a felhők közül jelenik meg, ami a spirituális üzenetek és az isteni közvetítés képét hordozza.

A kártya alján koporsók láthatóak, amelyekből emberek támadnak fel, ami a megújulást, a feltámadást és a szellemi ébredést szimbolizálja. Ezek az alakok kiterjesztett karokkal jelennek meg, ami az elfogadást és az új életre való készséget jelképezi.

A kártya általános hangulata ünnepélyes és mély, ami az önvizsgálat és a szellemi ébredés fontosságát tükrözi. A Végítélet lap a múlt felülvizsgálatát és az élet újraértékelését szimbolizálja, jelezve a belső változások és az öntudatosság fontosságát.

A Végítélet kártya jelentése a tarot olvasásokban a megújulást, a feltámadást és az önvizsgálatot reprezentálja. Ez a lap arra utal, hogy az életedben egy jelentős átalakulás vagy az ébredés időszaka köszönt be, ami lehetőséget kínál a múlt felülvizsgálatára és az új kezdetekre.

Ez a kártya az önvizsgálat és a szellemi fejlődés szimbóluma is. A Végítélet arra ösztönöz, hogy nézz szembe a múltaddal, értékeld újra az életedet és a cselekedeteidet, és készülj fel az új fejezetekre, illetve lehetőségekre az életedben.

Emellett a Végítélet lap a bűnbánat és a megtisztulás jelképe is. Arra utal, hogy meg kell bocsátanod önmagadnak és másoknak is — ezáltal a spirituális ébredés és a belső megújulás új perspektívát és megértést hozhat az életedbe.

Összességében tehát a Végítélet kártya az újraértékelést, a megbocsátást, az új kezdeteket és a feltámadást hordozza magában. A lap arra ösztönöz, hogy értékeld újra az életedet, bocsáss meg magadnak és másoknak is, és ne félj szembenézni a múltaddal.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.