Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Torony tarot kártya jelentése

Torony tarot kártya jelentése

+ ébredés, átalakulás, katasztrófa elhárítása, lezárás

! káosz, hirtelen változás, katasztrófa, trauma, pusztítás

Mars

16

Tűz

Nem

A Torony tarot kártya a hirtelen változás, a felfordulás és a megrázó események szimbóluma. A lapon egy magas torony látható, amelybe éppen egy villám csap bele — ennek következtében pedig összeomlik. A torony összeomlása a váratlan változások és a megszakított struktúrák képét hozza létre.

A torony egy hegytetőn áll, ami a büszkeség, az elszigeteltség és a magasra törekvés szimbóluma. A villám, ami a tornyot éri, az isteni beavatkozás vagy a váratlan, radikális változások jelképe. A toronyból emberek esnek ki, ami a váratlan események és a megdöbbentő változások által okozott sokkot és zavarodottságot szimbolizálja.

A lap sötét és viharos hangulatot sugároz, ami a válság és a hirtelen változások intenzitását tükrözi — a Torony kártya ezáltal a megszokott alapok felbomlását és a drasztikus változásokat jelképezi.

A Torony kártya jelentése a tarot olvasásokban: váratlan változás, felfordulás és az alapok megingása. Ez a lap arra utal, hogy életedben hirtelen és radikális változások következnek be, amelyek alapjaiban rengetik meg a meglévő rendszereidet vagy gondolkodásmódodat.

Ez a kártya az összeomlás és a megtisztulás szimbóluma is. A Torony arra ösztönöz, hogy ismerd fel és fogadd is el a változásokat — még ha azok nehéznek vagy fájdalmasnak is tűnnek. A lap arra emlékeztet, hogy néha válságokra és megrázkódtatásokra van szükség az új kezdetekhez és a valódi változáshoz.

Emellett a Torony kártya a felszabadulás és az újrakezdés jelképe is. Arra utal, hogy a rombolás után új lehetőségek nyílnak meg, és hogy a váratlan változások lehetőséget teremtenek az új alapok lerakására és az élet újraépítésére.

Összességében tehát a Torony kártya a váratlan változások, az összeomlás, a megrázó események — de az újrakezdés szellemét is hordozza. A lap arra ösztönöz, hogy ne állj ellen a változásoknak, fogadd el a megrázkódtatásokat, és használd ki a válságokat az új lehetőségek megteremtésére.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.