Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Szerencsekerék tarot kártya jelentése

Szerencsekerék tarot kártya jelentése

+ szerencse, fordulópont, karma, sors, váratlan esemény

! balszerencse, ellenállás, késések, negatív változások

Jupiter

10

Tűz

Igen

A Szerencsekerék tarot kártya a változás, a ciklusok és a sors megtestesítője. A lap központi elemeként egy nagy kerék látható, amely az élet ciklikus természetét és a folytonos változást szimbolizálja. Ezen a keréken különböző szimbólumok, betűk és számok találhatók, amelyek az univerzális energiákat és az élet különböző aspektusait képviselik.

A kereket négy alak veszi körül, amelyek a tarot négy elemét (Botok, Kardok, Kelyhek, Érmék) képviselik, jelezve ezzel az élet minden aspektusának jelenlétét. Ezek az alakok angyalok, szfinxek és más mitológiai lények képében jelennek meg, ami az univerzális törvényeket és az emberi tapasztalatok különböző oldalait szimbolizálják.

A kerék maga mozgásban van, ami a változás, a lehetőség és az idő múlásának állandó dinamikáját szimbolizálja. A kerék tetején egy — a többi arany figurától eltérő — kék szfinx látható, amely a siker és a csúcson való tartózkodás szimbóluma, míg az alján egy másik alak, egy vörös sátánfajzat látható, ami a bukást és az alacsonyabb pozíciókat jelképezi, szemléltetve az élet ciklikus felemelkedéseit és zuhanásait.

A Szerencsekerék kártya jelentése a tarot olvasásokban a változás, a ciklusok és a sors irányítása. Ez a lap arra utal, hogy az életedben fontos változások állnak be, amelyek új lehetőségeket és kihívásokat hoznak.

Ez a kártya a sors és a karmikus ciklusok szimbóluma is. A Szerencsekerék arra ösztönöz, hogy legyél nyitott az élet változásaira és tanulj meg alkalmazkodni az új helyzetekhez. A lap arra emlékeztet, hogy a változás elkerülhetetlen része az életnek — és hogy minden helyzet átmeneti.

Emellett a Szerencsekerék kártya a lehetőségek és a sorsfordító események jelképe is. Arra utal, hogy lehetőséged van arra, hogy megragadd az élet által kínált lehetőségeket és kihasználd a változásokat a személyes növekedés és fejlődés érdekében. A kártya arra bátorít, hogy legyél optimista és bízz a sorsban.

Összességében tehát a Szerencsekerék kártya a változás, a ciklusok, a sors és a lehetőségek szellemét hordozza. A lap arra ösztönöz, hogy fogadd el az élet változásait, legyél rugalmas és nyitott az új lehetőségekre, és bízz abban, hogy a változások hozzájárulnak az életed útjának alakulásához.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.