Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Mértékletesség tarot kártya jelentése

Mértékletesség tarot kártya jelentése

+ céltudatosság, egyensúly, türelem, nyugalom, béke

! diszharmónia, újrahangol, kapkodás, túlzás, szélsőségek

Nyilas

14

Tűz

Nem

A Mértékletesség tarot kártya az egyensúly, a harmónia és az önmérséklet szimbóluma. A lapon egy angyal ábrázolása látható, ami az egyensúly és a spirituális bölcsesség megtestesítője. Az alak egyik lábát a vízben, a másikat pedig a szárazföldön tartja, ami a tudatos és tudattalan, valamint az anyagi és a spirituális világ közötti összeköttetést szimbolizálja.

Az angyal emellett két edényt tart a kezében, folyadékot öntve át egyikből a másikba, ami az energiák és erőforrások folyamatos áramlását és egyensúlyát jelképezi. Ez a cselekedet az összhang és a mértékletesség fontosságát szimbolizálja, kihangsúlyozva a túlzások elkerülését és az élet egyensúlyának fenntartását.

A kártya általános hangulata nyugodt és kiegyensúlyozott, ami a békés és harmonikus állapotot sugallja, amit az önmérséklet és az egyensúly elérése eredményez.

A Mértékletesség kártya jelentése a tarot olvasásokban az egyensúlyt, a harmóniát és az önmérsékletet testesíti meg. Ez a lap arra utal, hogy szükséged van a belső és külső világok közötti egyensúlyra, és az élet különböző aspektusainak harmonikus összehangolására.

A lap az önkontroll és az önszabályozás szimbóluma is — a Mértékletesség arra ösztönöz, hogy kerüld el a túlzásokat és az extrém helyzeteket, valamint hogy törekedj a mértékletességre és a kiegyensúlyozottságra mind a személyes, mind pedig társas szinten.

Emellett a Mértékletesség kártya a spirituális fejlődés és a belső bölcsesség jelképe is. Arra utal, hogy szükséged van a belső béke és a tudatosság fejlesztésére, valamint hogy a spirituális utad során fontos az egyensúly és a harmónia fenntartása.

Összességében tehát a Mértékletesség kártya az egyensúly, az önmérséklet, a harmónia és a spirituális fejlődés szellemét hordozza. A lap arra ösztönöz, hogy találd meg a belső egyensúlyt és harmóniát, kerüld a túlzásokat, és törekedj a mértékletes és kiegyensúlyozott életvitelre.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.