Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Mágus tarot kártya jelentése

Mágus tarot kártya jelentése

+ akaraterő, manifesztáció, leleményesség, képesség

! megtévesztés, ravaszság, illúzió, elpazarolt tehetség

Merkúr

1

Levegő

Igen

A Mágus tarot kártya egy mélyen szimbolikus lap, amely az alkotóerőt és a manifesztáció képességét szimbolizálja. A kártya központi alakja a Mágus, aki egy asztal mögött áll. Az asztalon különböző tárgyak láthatóak, amelyek a tarot négy színét (Kelyhek, Kardok, Érmék és Botok) képviselik, jelezve az anyagi világban való jártasságát és az elemek feletti uralmát.

A Mágus feje fölött egy végtelen jel látható, amely az örök életet és a lehetőségek végtelen ciklusát jelképezi. Ő maga egyik kezével az ég felé mutat, míg a másik kezével a földre, ezzel az „amint fent, úgy lent” elvet szemléltetve, amely az Univerzum mikro- és makrokozmoszának összekapcsolódására utal.

A Mágus öltözete egyszerűnek tűnik, de telis-tele van szimbolizmussal, amely az élet (piros) és a tisztaság (fehér) dualitását jelképezi, ezáltal a spirituális bölcsesség és a fizikai világ közötti híd szerepét hangsúlyozza.

A Mágus kártya jelentése önkifejezés, kreativitás, eredetiség és akaraterő. Arra utal, hogy rendelkezel a szükséges erőforrásokkal, tehetséggel és elszántsággal ahhoz, hogy megvalósítsd céljaidat és ötleteidet.

Ez a lap az önuralom és az önmegvalósítás szimbóluma is — a Mágus képessége arra utal, hogy hatalmad van afelett, hogy miként használod fel képességeidet és tudásodat a kívánt eredmények eléréséhez. A kártya arra ösztönöz, hogy bízz magadban és saját képességeidben, valamint hogy legyél proaktív és kezdeményező.

Spiritualitás szempontból a Mágus a bölcsesség, az intuíció és a magasabb tudatosság kapuját is megnyitja. Arrarra emlékeztet, hogy a valóság érzékelése és átalakítása nemcsak a külső cselekvésektől, hanem a belső szellemi és mentális állapottól is függ.

Összességében a Mágus kártya tehát a lehetőségek, a teremtőerő és a személyes hatalom szellemét hordozza. Arra ösztönzöz, hogy használd fel belső erőforrásaidat és tudásodat a valóság tudatos átalakítására, miközben összekötöd a spirituális és a materiális világot.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.