Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Ötös tarot kártya jelentése

Kelyhek Ötös tarot kártya jelentése

+ önmegbocsátás, továbblépés, elfogadás, elégedettség

! megbánás, kudarc, csalódás, bánat, gyász, elégedetlen

Rák, Skorpió, Halak

5

Víz

Nem

A Kelyhek Ötös kártyán egy sötétbe öltözött alak látható, aki fejét lehajtva öt kehely között áll. Ezek közül három (tartalmukkal együtt) fel van borulva — de kettő még áll.

Ez a kép a veszteség, a csalódás és a múltba révedés érzését sugallja: a szereplő a kiöntött kelyhekre összpontosít, figyelmen kívül hagyva a még állókat, ami a negatív érzelmekre való túlzott összpontosítást szimbolizálja.

A háttérben az ég letisztult, de szürkés és borús, ami a szomorúság és a melankólia hangulatát erősíti. A színek is visszafogottak, ami a belső érzelmi állapotokra és az elmúlt idők emlékeire utal.

A Kelyhek Ötös kártya jelentése a veszteségre, a csalódásra és a múltbeli eseményekre összpontosít.

Ez a lap arra utal, hogy néha túlságosan is a múltbeli negatív eseményekre összpontosítasz, és ezzel elveszíted a jelen lehetőségeinek értékelését. A kártya arra ösztönöz, hogy ismerd fel és fogadd el a veszteségeidet — de ugyanakkor lásd meg azokat a lehetőségeket is, amelyek még mindig rendelkezésre állnak.

Emellett a Kelyhek Ötös lap arra is felhívja a figyelmed, hogy a múltból tanulni kell, és tovább is kell tudni lépni — anélkül, hogy hagynád, hogy a negatív emlékek meghatározzák a jövődet.

Összességében tehát a Kelyhek Ötös kártya a veszteség, csalódás és a negatívumokra való összpontosítás lapja. Arra hívja fel a figyelmet, hogy el kell engedned a múltat ahhoz, hogy a jelenben kibontakozó lehetőségekkel, illetve a jövő boldogságával is foglalkozni tudj.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.