Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Királya tarot kártya jelentése

Kelyhek Királya tarot kártya jelentése

+ bölcs, odaadás, együttérzés, diplomatikus, egyensúly

! önsajnálat, rosszkedv, önzés, elfojtás, szorongás, rideg

Rák, Skorpió, Halak

14

Víz

Igen

A Kelyhek Királya kártyán egy tekintélyes és méltóságteljes királyi alakot látunk, aki trónján ülve egy kelyhet tart a kezében. A karakter megjelenése nyugodt és kiegyensúlyozott, jelezve a belőle áradó érzelmi stabilitást és érettséget.

A Király ruházata gazdag és elegáns, kék és arany színekkel, ami az érzelmi mélységet és gazdagságot szimbolizálja. A kehely, amit tart, ugyanezt fejezi ki: az érzelmeket, a szeretetet és a belső érzéseket — azt sugallva, hogy a király képes az érzelmek mély és bölcs kezelésére.

A trón, amin ül, a zöldellő tájban — és víz közelében — helyezkedik el, ami az érzelmek tisztaságát és a természetes érzelmek bőségét jelképezi. A víz emellett a belső világának gazdagságára is utal.

A Kelyhek Királya kártya jelentése a tarotban az érzelmi érettségre, a mély empátiára és az érzelmek bölcs kezelésére utal.

Ez a lap az érzelmi stabilitás és a belső harmónia megtestesítője, jelezve, hogy képes vagy a körülötted zajló érzelmi dinamikákat teljes egészében, gyorsan megérteni — és finoman kezelni.

Emellett a Kelyhek Királya lap arra is utalhat, hogy egy olyan időszak előtt állsz, ahol az érzelmek és az intuíció hozzásegíthetnek az új kapcsolatok kialakításához, vagy a meglévő partnerségek elmélyítéséhez.

Összességében tehát a Kelyhek Királya egy olyan lap, ami az érzelmi bölcsességet, az empátiát és az érzékenységet hangsúlyozza. A kártya arra ösztönöz, hogy az érzelmi intelligenciád, a diplomatikus kommunikációd és az együttérző személyiséged segítségével építs ki bimbózó, harmonikus kapcsolatokat.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.