Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Kilences tarot kártya jelentése

Kelyhek Kilences tarot kártya jelentése

+ elégedett, hála, kívánság, siker, eredmény, elismerés

! anyagias, elégedetlenség, sznobizmus, boldogtalanság

Rák, Skorpió, Halak

9

Víz

Igen

A Kelyhek Kilences kártya egy elégedett, boldog alakot ábrázol, aki mögött kilenc kehely sorakozik. Ez a jelenet az elégedettség, a bőség és a vágyak teljesülésének szimbóluma — erre utal az arcán az elégedett mosoly is.

A kilenc kehely rendezetten — egyensúlyban helyezkedik el, ami a harmónia és a kiegyensúlyozottság jelképe. Ez a jelenet a személyes elégedettség és az érzelmi bőség állapotát tükrözi, ahol a főhős teljes mértékben elégedett a jelenlegi életkörülményeivel.

A háttér szintén díszes és gazdag, hiszen arany színben tündököl — ezáltal a jólét és a teljesség hangulatát erősíti.

A Kelyhek Kilences kártya jelentése a teljesség, a megelégedettség és a vágyak teljesülésének témájával foglalkozik.

Ez a lap azt sugallja, hogy eléred a szíved vágyait, és egy olyan időszak vár rád, ahol végre kiélvezheted az élet örömeit és bőségét. A kártya azonban azt is jelzi, hogy nem feltétlenül az anyagi gazdagság, inkább a belső elégedettség és öröm lesz az élet igazi ajándéka.

Emellett a Kelyhek Kilences lap arra is ösztönöz, hogy értékeld és örülj azoknak a dolgoknak, amiket már elértél, és élvezd ki az életedben jelenlévő bőséget.

Összességében tehát a Kelyhek Kilences kártya az elégedettséget, a hálát és a sikert jeleníti meg. A lap arra emlékeztet, hogy az életedben az öröm és az elégedettség elérése fontos cél — és ezek az érzések bizony belülről fakadnak.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.