Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Kettes tarot kártya jelentése

Kelyhek Kettes tarot kártya jelentése

+ partnerség, egység, vonzalom, összefogás, tisztelet

! megosztottság, diszharmónia, elkülönülés, bizalmatlan

Rák, Skorpió, Halak

2

Víz

Igen

A Kelyhek Kettes kártya középpontjában egy tó előtt álló pár látható, ami a nyugalom és tisztaság érzetét kelti. Egymás felé fordulnak, jelezve az egymás iránti figyelmet és nyitott kommunikációt. Mindkét személy egy-egy kelyhet tart a kezében, mintha egy szertartás részeként cselekednének.

A kelyhek elegánsak, díszesek, ami az érzelmek gazdagságára utalhat. A kártya színei lágyak és meleg árnyalatokban pompáznak, ami az érzelmi melegséget és intimitást hangsúlyozza — a színek összhangja pedig azt sugallja, hogy az érzelmek egyensúlyban vannak, és harmonikus kapcsolatokat jeleznek.

A háttérben zöldellő táj látható, ami élettel teli és virágzó, szimbolizálva az érzelmek és kapcsolatok termékenységét és növekedését. Az ég tiszta, derűs, ami harmóniát és belső békét sugall.

A Kelyhek Kettes kártya jelentése érzelmi kapcsolatokra és a kommunikáció fontosságára utal.

A lap emellett egy harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolatot is sugallhat, ahol mindkét fél figyel a másikra, és tiszteletben tartják egymás érzéseit — az érzelmi egyensúly és a kölcsönös megértés állapotára utalva. A kártya arra ösztönözhet, hogy nyisd meg a szívedet, és fejezd ki érzéseidet, ugyanakkor hallgass meg másokat is.

Emellett a Kelyhek Kettes lap a romantikus kapcsolatokkal, az érzelmi kötődéssel és a szeretettel kapcsolatos kérdésekben jelenik meg — de barátságokra vagy üzleti partnerségekre is vonatkozhat, ahol az érzelmi összhang és a tisztelet rendkívül fontos.

Összességében tehát a Kelyhek Kettes a harmonikus interakciókat, az érzelmek megosztásának szépségét és a kölcsönös tisztelet fontosságát hangsúlyozza. A kártya az érzelmi intelligenciára és az empátiára is utal, mint a kapcsolatok építésének alapvető elemeire.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.