Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Hetes tarot kártya jelentése

Kelyhek Hetes tarot kártya jelentése

+ lehetőségek, választások, célkeresés, fantázia, értékek

! céltalan, figyelemelterelés, döntésképtelen, zűrzavar

Rák, Skorpió, Halak

7

Víz

Igen

A Kelyhek Hetes kártya egy ábrándos fantáziajelenetet mutat, ahol egy személy számos lebegő kelyhet szemlél — mindegyik különböző szimbólumokat és képeket jelenít meg. Ez a jelenet a fantáziákat, az álmokat és a választások sokféleségét szimbolizálja.

A kelyhekben különféle jelenetek és értékek láthatóak, mint például gazdagság, hatalom, szeretet, kísértés vagy rejtélyes kalandok — ezek a különféle vágyakat és lehetőségeket jelképezik.

A szereplő testbeszéde a választások nehézségét és a döntések előtti bizonytalanságot tükrözi. Ez a kártya tehát a képzelet és a valóság közötti határvonalon helyezkedik el, ahol a vágyak és az álmok összemosódnak a valós döntésekkel.

A Kelyhek Hetes kártya jelentése a vágyakat, a fantáziákat és a választások sokféleségét testesíti meg.

A lap arra utal, hogy gyakran merülsz el az álmaidban és a vágyaidban — anélkül, hogy valódi lépéseket tennél azok megvalósításáért. Ez a kártya arra figyelmeztet, hogy bár fontos néha a fantáziavilágokban és az álmokban is elmerülni, a valóságot sem szabad figyelmen kívül hagyni.

Emellett a Kelyhek Hetes lap azt is sugallhatja, hogy szükséged lenne a realitásérzéked fejlesztésére, hogy meg tudd különböztetni az elérhető lehetőségeket a távoli vagy irreális álmoktól.

Összességében tehát a Kelyhek Hetes kártya az álmaidat, a vágyaidat és a választásaid sokféleségét jeleníti meg. A lap arra ösztönöz, hogy találd meg az egyensúlyt az álmodozás és a gyakorlati cselekvés között, valamint hogy hozz tudatos döntéseket a jövődet illetően.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.