Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Hatos tarot kártya jelentése

Kelyhek Hatos tarot kártya jelentése

+ vágy, múlt, ártatlan, öröm, nosztalgia, emlék, érzéki

! ábrándozás, megrekedés, érzelgősség, vágyakozás

Rák, Skorpió, Halak

6

Víz

Igen

A Kelyhek Hatos kártyán egy boldog jelenetet láthatsz, ahol egy fiatal fiúcska ajándékot ad át egy kislánynak.

Az ajándékozó kisfiú testbeszédén törődés és önzetlenség látható, ami az adakozás és a szeretet örömét szimbolizálja. A címzett is hálásnak látszik, ami a kölcsönös szeretet és támogatás jelentőségét hangsúlyozza.

A környezet idilli, virágokkal és zöldellő növényzettel teli, ami a bőség és a szeretet szimbóluma. Az ég világos és derűs, ami a boldog és könnyed hangulatot erősíti.

A Kelyhek Hatos kártya jelentése szeretet, adakozás és kölcsönös támogatás.

Ez a lap arra utal, hogy az érzelmek és a szeretet megosztása nemcsak másoknak, hanem neked is örömet szerez. A kártya arra ösztönöz, hogy legyél nagylelkű és adakozó, valamint hogy értékeld és adj hálát azokért, akik támogatnak és szeretnek téged.

Emellett a Kelyhek Hatos kártya a múltból hozott pozitív emlékek és kapcsolatok jelentőségét is kiemeli — arra emlékeztet, hogy a boldog emlékek és a pozitív érzelmek ápolása hozzájárulhat a boldogságodhoz és a jólétedhez.

Összességében tehát a Kelyhek Hatos kártya a megosztás, a szeretet és a nosztalgia állapotára utal. Arra hívja fel a figyelmet, hogy az öntetlenség nem csak annak okoz boldogságot, akit megajándékoznak, hanem az ajándékozónak is — ráadásul a kapcsolatot is megerősíti és boldog emlékeket hoz létre.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.