Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kelyhek Ásza tarot kártya jelentése

Kelyhek Ásza tarot kártya jelentése

+ szerelem, együttérzés, ébredés, kreativitás, spiritualitás

! elfojtás, üresség, veszteség, szeretet hiánya, komorság

Rák, Skorpió, Halak

1

Víz

Igen

A Kelyhek Ásza kártya egy mélyen pozitív és reményteljes lap. Az ászokhoz hasonlóan itt is egy hatalmas kezet láthatsz, ami egy kelyhet tart a magasba. Ez a kehely tele van tiszta vízzel, ami az érzelmek, az intuíció és az új érzelmi kezdetek szimbolikája — a kelyhet nyújtó kéz pedig az égi ajándékokat, illetve az érzelmek és a spiritualitás befogadását jelképezi.

Maga a kehely az érzelmek, a szeretet és az öröm forrása, ami arra utal, hogy új érzelmi tapasztalatok vagy kapcsolatok kezdődnek az életedben. Ezt szimbolizálják a kehely körül látható virágok is, amelyek az élet, a növekedés és a termékenység jelképei.

A kártya háttere világos, ami a tisztaság, a tisztánlátás és az új lehetőségek érzetét kelti.

A Kelyhek Ásza kártya jelentése az új kapcsolatok kezdetéről, a szeretetről és az érzelmek gazdagságáról szól.

Ez a lap arra utal, hogy az életedben új érzelmi tapasztalatok vagy kapcsolatok várhatóak, amelyek gazdagítani fogják az életedet. A kártya arra ösztönöz, hogy fogadd el az érzelmi ajándékokat, és nyílj meg az új kapcsolatok és érzelmek előtt.

Emellett a Kelyhek Ásza lap arra is utalhat, hogy az érzelmeidet mélyebben kellene megélned. Ez a kártya arra ösztönöz, hogy hallgass az intuíciódra és az érzéseidre, és engedd meg magadnak, hogy teljes mértékben átéld az érzelmeidet.

Összességében tehát a Kelyhek Ásza egy reményteljes és pozitív lap, amely azt sugallja, hogy új érzelmi kezdetek és tapasztalatok fogják gazdagítani az életedet. A lap arra emlékeztet, hogy az érzelmek és az intuíció fontosak az élet teljességének megélése és az új kapcsolatok kialakítása szempontjából.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.