Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Nyolcas tarot kártya jelentése

Kardok Nyolcas tarot kártya jelentése

+ felszabadultság, nyitottság, szabadság, túlélés

! önkorlátozás, bebörtönzés, megbénulás, korlátozottság

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

8

Levegő

Nem

A Kardok Nyolcas kártya egy lekötözött nőt ábrázol, akit kardok vesznek körül. A figura bekötött szemei azt sugallják, hogy nem látja tisztán a helyzetet, vagy érzelmileg és mentálisan korlátozva érzi magát.

A kardok, amelyek a nőt körülveszik, a gondolati és érzelmi korlátokat szimbolizálják. Ezek a kardok képviselik azokat a belső akadályokat és félelmeket, amelyek gátolják őt a változásban vagy a helyzet megoldásában.

A háttér — és a hangulat is — sötét és borús, ami a belső zavarok és a bizonytalanság érzetét sejteti. Ez a kártya egyfajta mentális vagy érzelmi börtönt ábrázol, ahol a nő úgy érzi, fogva tartják a saját gondolatai, félelmei és korlátozó hiedelmei.

A Kardok Nyolcas kártya jelentése arra utal, hogy az életedben jelenleg olyan helyzet áll fenn, ahol úgy érzed, hogy korlátozva vagy, és nincsenek választási lehetőségeid.

Ez a kártya arra ösztönöz, hogy vizsgáld meg a gondolataidat és hiedelmeidet, mert gyakran azok jelentik a valódi akadályokat, amelyek gátolják a változást vagy a helyzet megoldását.

Emellett a Kardok Nyolcas lap azt sugallja, hogy egy lépést hátra kellene lépned, és újra kellene értékelned a helyzetet egy másik szemszögből is.

Összességében tehát a Kardok Nyolcas kártya az önkorlátozást, a bebörtönzést és a gondolatok erejét ábrázolja. A lap arra ösztönöz, hogy ne szabotáld magadat, szabadulj meg a béklyóidtól, amelyek fogva tartanak, és vedd le a szemfedőt, ami meggátolja a helyzet kiértékelését, ezáltal a változásra való képességedet.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.