Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Királya tarot kártya jelentése

Kardok Királya tarot kártya jelentése

+ ész, tisztaság, tekintély, igazság, fegyelem, erkölcs

! visszaélés, rideg, elnyomás, embertelen, becstelen

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

14

Levegő

Igen

A Kardok Királya kártya egy tekintélyes és határozott férfi figurát ábrázol, aki egy trónon ül, kezében egy karddal. Tekintete határozott és átható, ami az intellektuális élességet és az ítélőképességet fejezi ki.

A kezében tartott kard az érvelés, a kommunikáció és a bölcsesség szimbóluma — öltözete pedig ehhez méltóan elegáns és méltóságteljes, ami az intellektuális hatalmat és az érzelmi kontrollt tükrözi.

A karakter által sugárzott aura a tisztánlátást, a bölcsességet és az igazságosságot fejezi ki — a háttérben látható világos égbolt és tiszta táj pedig a tiszta gondolkodást és az objektivitás világát szimbolizálja.

A Kardok Királya kártya jelentése: intellektuális hatalom, igazságosság és határozottság.

Ez a lap azt sugallja, hogy neked, vagy valakinek a környezetedben több érzelmi intelligenciára és bölcsességre lesz szüksége a kialakult helyzet megoldásához.

Emellett a Kardok Királya arra is utalhat, hogy a tisztánlátás és az igazságos megítélés az első lépés — ahhoz, hogy határozottan és jól tudj dönteni, először őszinteségre és objektivitásra lesz szükséged.

Összességében tehát a Kardok Királya az erőt és a határozottságot fejezi ki, amely az intellektuális hatalomból ered. A lap arra emlékeztet, hogy a tisztánlátás és az objektivitás segít megérteni a helyzetet, ezáltal hozzásegít a legjobb döntés meghozatalához.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.