Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Kilences tarot kártya jelentése

Kardok Kilences tarot kártya jelentése

+ felépülés, segítség, megküzdés, töréspont, szembenézés

! félelem, rémálom, szégyen, titkok, depresszió, bűntudat

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

9

Levegő

Nem

A Kardok Kilences kártya egy fájdalmas és szorongást keltő jelenetet ábrázol: egy alakot láthatunk az ágyban fekve, pontosabban abból felülve — arcán a szorongás jeleivel. Ez a kép a belső félelmeket és az éjszakai aggodalmakat szimbolizálja.

Kilenc kard lóg a feje felett, mintha állandó fenyegetést jelentenének. Ezek a kardok azokat az aggodalmakat és félelmeket szimbolizálják, amelyek általában az éjszakai órákban válnak igazán erőteljessé, és amelyek állandó stresszforrásként működnek.

A háttér sötét és nyomasztó, ami a szorongás és a félelmek mélységét jelzi. Ez a kártya egyfajta érzelmi és mentális börtönt ábrázol, ahol a karakter a saját félelmei és aggodalmai rabjaként él.

A Kardok Kilences kártya jelentése az éjszakai aggodalmakról, a belső harcokról és a mentális stresszről szól.

Ez a lap arra utal, hogy az életedben olyan fejezet következhet, ahol az éjszaka kevésbé lesz pihentető — ezekben az órákban ugyanis felerősödhetnek a félelmek és a szorongások. Bár ezek az aggodalmak valóságosnak tűnhetnek, gyakran túlzóak vagy irracionálisak, és a valós helyzet nem olyan vészes, mint amilyennek látszik.

Éppen ezért a Kardok Kilences lap arra ösztönöz, hogy keress támogatást, akár a barátaid, a családtagjaid, vagy egy szakember személyében — ezzel arra emlékeztet, hogy a belső harcok leküzdése nem jelenti azt, hogy mindezt egyedül kell megtenned.

Összességében tehát a Kardok Kilences kártya a szorongást, a félelmet és a mentális börtönt jelképezi. A lap arra ösztönöz, hogy foglalkozz többet a mentális egészséged megőrzésével vagy helyreállításával, és ha kell, vonj be másokat is!

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.