Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Kettes tarot kártya jelentése

Kardok Kettes tarot kártya jelentése

+ elkerülés, patthelyzet, tagadás, mérlegelés, nehézség

! döntésképtelenség, szorongás, túlterheltség, tétovázás

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

2

Levegő

Igen

A Kardok Kettes kártyán egy szemét bekötött női alak látható, aki két kardot tart keresztben a kezében. A kardok tökéletes egyensúlyban vannak, ami a döntések és választások egyensúlyát szimbolizálja.

Az elfedett szem azt jelzi, hogy az előtte álló döntés nehéz, és talán nem látja tisztán az összes lehetőséget vagy következményt.

A háttér nyugodt és letisztult — a tiszta égbolt és a sima vízfelület a belső béke és a megfontolt gondolkodás fontosságát jelképezi.

A Kardok Kettes kártya jelentése nem más, mint döntéshozatal, választás és kiegyensúlyozás.

Ez a lap azt jelzi, hogy fontos döntést kell meghoznod, ami két teljesen különböző lehetőség vagy életút közötti választást igényel. A kártya arra utal, hogy ez a döntés nem könnyű, és megköveteli tőled, hogy az összes lehetőséget és következményt megfelelően mérlegeld.

Emellett a Kardok Kettes lap arra is utalhat, hogy szükséged van a belső békére és a nyugodt gondolkodásra a helyes döntés meghozatalához. Ez a lap arra ösztönöz, hogy hallgass a belső hangodra és intuíciódra a döntés meghozatalakor.

Összességében tehát a Kardok Kettes kártya a mérlegelést, az egyensúlyt és a nehéz döntéseket szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy csendesedj el, találd meg a belső békédet és gondolkodj, hogy a lehető legjobb döntéseket hozhasd meg az előtted álló kérdésekben.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.