Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Hetes tarot kártya jelentése

Kardok Hetes tarot kártya jelentése

+ leleményesség, stratégia, megúszás, cselszövés, gyónás

! árulás, önbecsapás, hazugság, megtévesztő, rosszindulat

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

7

Levegő

Nem

A Kardok Hetes kártyán egy fura figura látható, aki sunyi módon viselkedik: kardokat lop vagy rejt el. Az alak arckifejezése ravasz és önelégült, ami a csalást és a ravaszságot jelképezi.

Ez a jelenet azonban többnyire pozitív értelemben jelképezi a taktikázást, az intelligens manőverezést és a helyzetek ügyes kezelését.

A környezet, ami az alak mögött látható, egy hatalmas nyitott teret sejtet, ami az elszámoltathatóság és a lelepleződés lehetőségét hordozza magában.

A Kardok Hetes kártya jelentése az ügyességet, a ravaszságot és a stratégiai gondolkodást hordozza magában.

Ez a lap azt sugallja, hogy neked, vagy valakinek a környezetedben ravaszságra és ügyeskedésre van szüksége egy helyzet kezeléséhez. A kártya arra figyelmeztet, hogy legyél óvatos a csalással, manipulációval és az etikátlan magatartással szemben.

A Kardok Hetes lap arra is utalhat, hogy jelenleg a helyzetek intelligens és kreatív kezelésére van szükséged — azonban arra is emlékeztet, hogy az őszinteség és az etikus viselkedés sosem hagyható figyelmen kívül.

Összességében tehát a Kardok Hetes kártya az ügyeskedést, a cselszövést és a taktikázást szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy használd az eszed és a találékonyságodat, de közben maradj hű az értékrendedhez és az őszinteség, valamint a becsületesség elveihez is.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.