Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Hatos tarot kártya jelentése

Kardok Hatos tarot kártya jelentése

+ továbblépés, átmenet, változás, távolság, távozás

! ellenállás, befejezetlenség, megrekedés, menekülés

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

6

Levegő

Igen

A Kardok Hatos kártya egy csendes átkelést ábrázol. A központi alak a hajós, aki egy gyermekekkel és feltehetőleg az anyjával együtt szeli át a folyót. A hajó nyugodt víztükrön halad át, ami a békés és célirányos mozgást szimbolizálja.

A kardok, amelyek a hajóba szúrva láthatóak, bár elsőre veszélyt sugallnak, mégis inkább a védelmet és a biztonságot jelzik — az utazás tehát biztonságos és irányított.

Ez a jelenet a változások, az utazás és a fejlődés témáit hordozza magában: a hajózás jelképezi az élet útján való haladást, az átkelést az ismeretlenből az ismert felé, vagy egy nehéz helyzetből a nyugalomba.

A Kardok Hatos kártya jelentése változás, fejlődés és előrehaladás.

Ez a lap arra utal, hogy az életedben egy átmeneti szakasz alakul ki, amely lehetőséget ad a fejlődésre és az új kezdetekre. A kártya arra ösztönöz, hogy fogadd el a változást, és használd ki az előtted álló lehetőségeket a növekedés érdekében.

Emellett a Kardok Hatos lap arra is emlékeztet, hogy az utazás és a vele járó változások, bár néha nehézkesek lehetnek, szükségesek az életben való előrehaladáshoz. A kártya arra is utalhat, hogy szükséged van egy kis távolságra vagy térre a problémák és a stressz kezeléséhez.

Összességében tehát a Kardok Hatos kártya a távozást, az átmenetet és a továbblépést szimbolizálja. A lap arra utal, hogy minél előbb fogadd el az életedben bekövetkező változásokat, hiszen csak így tudsz továbblépni, és ami még fontosabb, fejlődni.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.