Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Hármas tarot kártya jelentése

Kardok Hármas tarot kártya jelentése

+ elválás, optimizmus, gyógyulás, felépülés, megbékélés

! könnyek, szomorúság, trauma, szívfájdalom, veszteség

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

3

Levegő

Nem

A Kardok Hármas kártyán egy szív látható, amibe három kard szúródik. Ez az ábrázolás az érzelmi fájdalmat, a lelket érő sérüléseket és a csalódást szimbolizálja.

A szív középen helyezkedik el a kártyán, ahogy a testünkben is — ez a fájdalom központi helyzetét jelzi.

A háttér — és ezáltal a hangulat is — viharos és borús, ami az érzelmi zavarokat és a nehéz időszakot jelzi. Az esőcseppek akár könnyek is lehetnének, a szomorúságot és a gyászt szimbolizálva.

A Kardok Hármas kártya jelentése: érzelmi fájdalom, csalódás és szomorúság.

Ez a lap azt jelzi, hogy az életedben egy nehéz érzelmi időszak vár rád, amely fájdalmat és gyászt hozhat magával. A kártya arra utal, hogy ezek az érzelmek fontos részei a feldolgozási folyamatnak, és a gyógyuláshoz vezető út részei.

Ezáltal a Kardok Hármas lap arra ösztönöz, hogy fogadd el az érzéseidet, és engedd meg magadnak a gyászolást, a bánatot — és ezáltal a feldolgozást és a továbblépést is. A lap ugyanis arra is figyelmeztet, hogy az érzelmi fájdalom elkerülése vagy elnyomása hosszú távon csak még több fájdalmat okozhat.

Összességében tehát a Kardok Hármas kártya a szívfájdalmat, a könnyeket és a gyászt szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy ne nyomd el az érzéseidet, inkább éld meg őket, hiszen az élet nehéz időszakai fontosak a személyes növekedés és a belső erő fejlesztése szempontjából.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.