Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Kardok Ásza tarot kártya jelentése

Kardok Ásza tarot kártya jelentése

+ fókusz, áttörések, új ötletek, koncentráció, tisztánlátás

! zűrzavar, brutalitás, félreértés, ellenség, vita, rombolás

Ikrek, Mérleg, Vízöntő

1

Levegő

Igen

A Kardok Ásza kártyán egy óriási kéz látható, amely egy kardot tart a magasban. A kard egyenes és fényes, ami az éles ész, az igazság és a tisztánlátás szimbóluma. A kard tetején egy korona foglal helyet, ami az intellektuális sikert és hatalmat jelképezi — ezzel a lap azt mutatja be, hogy az elme hatalma képes a legmagasabb célok elérésére is.

Az ászok általában az új kezdeteket és a lehetőségeket jelképezik a tarotban, így a Kardok színnel kiegészülve a mentális és intellektuális áttörésre utal.

A lap általános hangulata, illetve a háttérben az ég is borús — maga a kéz is egy esőfelhőből bújik elő, ami a lelkiismeret és az intellektus magasabb szintjeit szimbolizálja.

A Kardok Ásza kártya jelentése az új kezdeteket, az éles észt és a tisztánlátást testesíti meg.

Ez a lap azt jelzi, hogy az életedben új intellektuális vagy kommunikációs lehetőségek nyílnak meg — ezáltal a kártya arra ösztönöz, hogy használd éles elmédet és igazságkereső hajlamodat az előrehaladáshoz.

Emellett a Kardok Ásza lap arra is utalhat, hogy szembe kell nézned az igazsággal, és tisztán kell látnod a helyzetet. A kártya a logikát és az objektivitást is jelképezi, amelyek rendkívül fontosak a döntéshozatalban és a problémák megoldásában.

Összességében tehát a Kardok Ásza kártya a fókuszt, a tisztánlátást és az új ötleteket szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy használd ki éles eszedet, élj a most felbukkanó intellektuális vagy kommunikációs lehetőségekkel, és a logika, illetve az objektivitás segítségével hozd meg az előtted álló döntéseket.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.