Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Hold tarot kártya jelentése

Hold tarot kártya jelentése

+ feloldás, tudatalatti, érzelmek, tisztánlátás, intuíció

! elfojtás, félelem, megtévesztés, félreértés, titkok

Halak

18

Víz

Nem

A Hold tarot kártya az intuíciót, a rejtett dolgokat és az álmokat jelképezi. A lapon egy óriási és teljes égitestet láthatsz, amely az intuíció és az alvó tudatosság szimbóluma. A Hold fénye két állatot világít meg — egy farkast és egy kutyát, amelyek az ösztönös természet és a megszelidített tudat közötti dualitást szimbolizálják.

A kártya egy folyót vagy tópartot is ábrázol, ami a tudatalatti mélységeit és az érzelmek áramlását jelképezi. Jelen van egy rák is, ami a mély tudatalattiból való emelkedést — az evolúciót — szimbolizálja.

A kártya általános hangulata misztikus és álomszerű, ami az álmok és intuíciók rejtett világát tükrözi. A Hold kártya a belső félelmekkel és a bizonytalansággal való szembenézést is szimbolizálja.

A Hold kártya jelentése a tarot olvasásokban: intuíció, rejtett érzelmek és tudatalatti üzenetek. Ez a lap arra utal, hogy szükséged van az intuíciódra, és fontos lenne a belső hangodra hallgatni — különösen, amikor bizonytalan vagy, illetve rejtélyes helyzetekkel szembesülsz.

Ez a kártya a tudatalatti félelmek és álmok szimbóluma is. A Hold arra ösztönöz, hogy nézz szembe a belső félelmeiddel, és vedd figyelembe az álmaid üzeneteit és az intuitív jeleket. A lap arra emlékeztet, hogy a rejtett érzelmek és gondolatok felszínre hozása segíthet a belső konfliktusok megoldásában.

Emellett a Hold lap a csalódás és az illúzió jelképe is. Arra utal, hogy vigyáznod kell a félrevezetéssel és önmagad becsapásával szemben — a kártya arra bátorít, hogy legyél éber és kritikus a valóság észlelésével kapcsolatban.

Összességében tehát a Hold kártya az intuíciót, a rejtett dolgokat, a tudatalatti üzeneteket és a belső félelmekkel való szembenézést hordozza. A lap arra ösztönöz, hogy bízz az intuíciódban, ismerd fel a belső konfliktusokat, és szemléld kritikus szemmel a valóságot.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.