Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Érmék Négyes tarot kártya jelentése

Érmék Négyes tarot kártya jelentése

+ biztonság, takarékosság, önvédelem, nagylelkűség

! kapzsiság, szűkösség, anyagiasság, fösvénység

Bika, Szűz, Bak

4

Föld

Nem

A kártyán egy királyi alakot láthatsz, aki egyhelyben ülve szorosan magához ölel egy érmét. A férfi testtartása zárt és védelmező, ami arra utal, hogy őrizgeti és óvja a megszerzett anyagi javait — de ez a testtartás azt is jelzi, hogy a karakter óvatos vagy akár szorongó is lehet a pénzügyekkel és anyagi javakkal kapcsolatban, és ezáltal nem hajlandó őket megosztani másokkal, vagy kockáztatni azokat.

A kártya egy város látképét is tartalmazza a háttérben, ami a közösségi élet és az emberi kapcsolatok távoli, elérhetetlen világát szimbolizálhatja az alak számára, aki inkább az anyagi javakra koncentrál.

A környezet, ahol az alak ül, szikár és kevésbé termékeny, ami a pénzügyi biztonság iránti túlzott erőfeszítés, és az anyagi javakra történő összpontosítás következményeit szimbolizálja. Ez a táj az élet egyéb aspektusainak elhanyagolását jelképezi.

Az Érmék Négyes kártya jelentése a tarotban a biztonság iránti vágyat, az anyagi javak megtartását és a pénzügyi óvatosságot testesíti meg.

Ez a lap azt sugallja, hogy az elkövetkezendő időszakban nagy figyelmet fordítasz az anyagi stabilitásra és a megszerzett javaid védelmére — óvatos vagy és hajlamossá válsz elzárkózni a kockázatoktól vagy az új lehetőségektől.

Emellett az Érmék Négyes lap arra is utalhat, hogy túlzottan ragaszkodsz az anyagi javakhoz, ami akadályozhatja a személyes növekedésedet, az új tapasztalatok megszerzését és a közösségi kapcsolatok kialakítását. A kártya arra figyelmeztet, hogy bár az anyagi biztonság fontos, nem szabad, hogy ez legyen az egyetlen fókuszod, mert ez korlátozhatja a többi terület kibontakozását az életedben.

Összességében tehát az Érmék Négyes az anyagi stabilitás, a biztonság és a megszerzett javak védelmének, de a túlzások elkerülésének fontosságát is hangsúlyozza. A kártya arra ösztönöz, hogy legyél tudatos a pénzügyeiddel — de arra is figyelmeztet, hogy ne engedd, hogy ez a tudatosság akadályozzon téged az élet más területeinek élvezetében vagy a fejlődésben.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.