Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Érmék Hatos tarot kártya jelentése

Érmék Hatos tarot kártya jelentése

+ nagylelkűség, hálaadás, jótékonyság, befogadás

! egyenlőtlenség, zsarolás, visszaélés, hatalmi játék

Bika, Szűz, Bak

6

Föld

Igen

Ezen a kártyán egy gazdag, jómódú, elegánsan öltözött alakot láthatsz, aki érméket dob az alatta térdeplő koldusoknak. Az adományozás cselekedete azt sugallja, hogy ez a karakter osztozik a bőségében másokkal — segít a rászorulókon.

Kezében egy arany mérleget tart — az igazság mérlegét. Ez egyrészről a gazdagságát, másrészről pedig a jótékonyságát, vagy más értelmezésben az előbb említett bőségét, illetve kötelezettségeit szimbolizálja. Emellett azt is jelezheti, hogy az anyagi javak megosztása pozitív hatással van mind az adakozóra, mind az elfogadóra.

A kártya hátterében egy vár is látható, ami a közösséget és a társadalmi összetartozást szimbolizálja — ez a háttér azt hangsúlyozza, hogy az anyagi jólét és a segítségnyújtás a közösség egészének javát szolgálja.

Az Érmék Hatos kártya jelentése a tarotban az adakozást, a jótékonykodást és a társadalmi felelősségvállalást szimbolizálja.

Ez a lap azt jelzi, hogy most fontos szerepet kap a másokkal való osztozkodás, az anyagi javak megosztása, és a rászorulók segítése. Jelenleg képes vagy mások támogatására — még ha nem is érzed ezt.

Ráadásul a segítségnyújtás nem csupán nekik, hanem neked is előnyös lehet. Az Érmék Hatos lap arra ösztönöz, hogy legyél nagylelkű és figyelmes másokkal szemben, és ismerd fel, hogy anyagi javaid megosztásával hozzájárulhatsz a közösséged egészének jólétéhez és harmóniájához.

Összességében tehát az Érmék Hatos az adakozás, a jótékonykodás és a társadalmi felelősségvállalás szimbóluma. A kártya arra ösztönöz, hogy legyél nagylelkű és támogató másokkal szemben — ezzel te magad is jól jársz.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.