Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Érmék Ásza tarot kártya jelentése

Érmék Ásza tarot kártya jelentése

+ bőség, lehetőség, erőforrások, biztonság, stabilitás

! szűkösség, elveszett lehetőség, fukar, instabil, hiány

Bika, Szűz, Bak

1

Föld

Igen

Az Érmék Ásza kártyán — a többi ászhoz hasonlóan — egy óriási kéz látható, ami az égből nyúl elő, és egy arany érmét tart. Ez a kéz jelképezi a teremtő erőt és az Univerzum támogató jelenlétét, ami az érmét (a fizikai világ lehetőségeit és gazdagságát) ajándékozza.

Az érme jelképezi a gazdasági lehetőségeket, a jólétet, a bőséget, és a gyakorlati eredményességet.

A kártya hátterében gazdag és termékeny táj látható — virágzó kertek és zöldellő mezők, amelyek a bőség és a termékenység szimbólumai. Ez a termékeny környezet a fizikai és anyagi világ lehetőségeit tükrözi, jelezve, hogy a lehetőségek széles tárházával rendelkezel.

Az Érmék Ásza kártya jelentése a tarotban a pénzügyi és anyagi kezdetekre, a bőségre és a gyakorlati lehetőségekre utal.

Ez a lap az új gazdasági lehetőségek, az anyagi növekedés és a jólét elérését jelzi — arra utalva, hogy egy új pénzügyi lehetőség vagy befektetés érkezik az életedbe, ami egy új munkalehetőség, egy vállalkozás ötlet, vagy egy olyan beruházás is lehet, amely jelentős anyagi előnyöket kínál.

Emellett az Érmék Ásza lap azt is sugallhatja, hogy most van itt az ideje, hogy foglalkozni kezdj a pénzügyeiddel és az anyagi helyzeteddel — az anyagi stabilitás és a jólét eléréséhez ugyanis tervezés, kitartás és gyakorlati lépések szükségesek.

Összességében tehát az Érmék Ásza kártya a pénzügyi és anyagi siker lehetőségét, a gyakorlati eredményességet és a bőség megnyilvánulását jelzi. Ez a lap arra ösztönöz, hogy válj nyitottá az új lehetőségekre, bízz a bőség univerzális elvében, és vegyél részt aktívan a saját anyagi sorsod alakításában.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.