Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Botok Tízes tarot kártya jelentése

Botok Tízes tarot kártya jelentése

+ küzdelmek, teher, felelősség, kötelesség, felszabadítás

! stressz, túlterheltség, kiégés, bizamatlanság, összeomlás

Kos, Nyilas, Oroszlán

10

Tűz

Nem

A Botok Tizes kártyán egy férfi látható, aki nagy nehézségek árán cipel egy halom botot. A férfi testtartása görnyedt, ami a fáradtság és a túlterheltség érzetét kelti.

Maguk a botok úgy vannak elrendezve, hogy szemből teljesen eltakarják őt, hangsúlyozva ezzel a terhek súlyát és a látómező korlátozottságát.

A kártya hangulata feszült — de a háttérben egy falu, tehát a biztonságos menedék képe látható, ami a cél felé való haladást, a törekvést és a reményt jelképezi, hogy a terhek célbajuttatása után megkönnyebbülés vár rá.

A Botok Tizes kártya a túlterheltséget, a nehézségeket és a stresszt jelképezi.

Ez a lap azt üzeni, hogy jelenleg nagy nyomás alatt állhatsz — talán túl sok felelősséget vállaltál magadra. A kártya ezért arra ösztönöz, hogy ismerd fel, mikor van szükséged segítségre, és mikor kellene csökkentened a terheidet.

Ez a lap arra is figyelmeztet, hogy a túlzott terhek hosszú távon akadályozhatják a haladást, az előrelátást vagy az egészséges életvitelt. A Botok Tizes lap arra hívja fel a figyelmet, hogy fontos megtalálnod az egyensúlyt a munka és a pihenés, valamint a felelősség cipelése és megosztása között.

Összességében tehát a Botok Tízes kártya a terhet, a felelősséget és a törekvést szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy találd meg az egyensúlyt, csökkentsd a nyomást magadon, és tarts ki, mert nemsokára megkönnyebbülés vár rád.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.