Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Botok Királya tarot kártya jelentése

Botok Királya tarot kártya jelentése

+ vezetés, vízió, irányítás, merészség, bátorság

! erőtlenség, erőszakosság, hatástalanság, gonoszság

Kos, Nyilas, Oroszlán

14

Tűz

Igen

A Botok Királya kártyán egy tekintélyt parancsoló férfi alakja látható, aki egy trónon ül. A trón díszes és masszív, ami a stabilitást és a hatalmat szimbolizálja. A Király kezében egy botot tart, ami az uralmat, az energiát és a cselekvés iránti hajlamot jelképezi.

Az öltözete királyi és méltóságteljes, színes és gazdagon díszített, ami a szenvedélyt és a vezetői képességet tükrözi. Az arckifejezése magabiztos és határozott, ami a bátorság és a merészség jele.

Mellette pedig egy aprócska gyík (egy szalamandra) foglal helyet, ami arra utal, hogy a vezető, bár igen nagy hatalommal és erővel rendelkezik, mégis nyitott a változásokra és képes alkalmazkodni környezetéhez, valamint meg tud újulni személyes és szakmai életében is — akárcsak a gyík, ami levedli régi bőrét.

A Botok Királya kártya jelentése irányítás, vezetés, vízió. Ez a lap egy született vezetőt jelöl, aki bátor és céltudatos, ezáltal rendkívüli energiával bír.

A lap arra utal, hogy bátorsággal és merészséggel kihasználhatod a különleges energiáidat, amelyek most jelenleg körülvesznek téged — és eközben másoknak is utat mutathatsz.

Emellett a Botok Királya lap arra kér, hogy merj nagyot álmodni, az álmaidért pedig teljes elkötelezettséggel küzdj meg.

Összességében tehát a Botok Királya kártya a bátorságot, a merészséget és a jövőképet szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy használd ki a benned rejlő vezetői energiákat, határozd meg a víziódat, és tedd meg az eléréséhez szükséges merész lépéseket.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.