Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Botok Kilences tarot kártya jelentése

Botok Kilences tarot kártya jelentése

+ rugalmas, bátorság, siker, kitartás, küzdelem, határok

! erőforrások, túlterheltség, feladás, védekezés, paranoia

Kos, Nyilas, Oroszlán

9

Tűz

Igen

A Botok Kilences kártyán egy férfi látható, aki egy vár falán áll, kezében egy bottal. A karakter arckifejezése őrködő és felkészült — mintha bármelyik pillanatban kész lenne cselekedni vagy védekezni. Még annak ellenére is, hogy szemmel láthatóan megsérült.

Kilenc bot van függőlegesen elhelyezve mögötte, ami védelmet és erőt sugall — talán éppen a védekezésben sérült meg.

Erre utal a férfi ruházata is, ami könnyed, egyszerű és praktikus: a készenlét és az óvatosság érzetét sugallva. A háttér egyszerű, a hangulat pedig várakozó, hangsúlyozva ezzel a figura és a botok közötti kapcsolatot.

A Botok Kilences kártya jelentése óvatosság, készenlét és kitartás. Ez a lap azt sugallja, hogy védekező vagy óvó pozíciót fogsz hamarosan felvenni — kész leszel arra, hogy megvédd azt, amit eddig elértél.

Ez a lap arra utal, hogy bár már sok mindent elértél, még mindig óvatosságra és készenlétre van szükséged. A Botok Kilences lap ezért arra ösztönöz, hogy maradj éber, és ne engedj a kísértésnek, hogy teljesen ellazulj, mivel további kihívások vagy akadályok várhatnak rád.

Emellett viszont a kártya azt is jelzi, hogy bölcsen és előrelátóan cselekszel, felkészülve arra, hogy megvédd magadat és másokat is.

Összességében tehát a Botok Kilences kártya a felkészültséget, a védekezést és a kitartást szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy ne lankadjon a figyelmed, állj készenlétben, és védd meg azt, ami igazán fontos számodra.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.