Megjelent » Tarot kártya jelentések PDF (150+ oldal) MEGNÉZEM
Tarot kártya jelentése » Botok Hármas tarot kártya jelentése

Botok Hármas tarot kártya jelentése

+ előrelátás, terjeszkedés, lendület, bizalom, bővülés

! korlátozások, akadályok, stagnálás, frusztráció

Kos, Nyilas, Oroszlán

3

Tűz

Igen

A Botok Hármas kártyán ábrázolt alak, aki egy szikla szélén állva tekint a messzeségbe, tökéletesen szemlélteti a látóképesség és a tervek iránti elkötelezettség fontosságát. Minél magasabbra merészkedik, annál többet lát, ezáltal annál biztosabb lehet dolgában.

A botok általában az elemi energia, a kreativitás és az akarat erejének szimbólumai — a két földbe helyezett fadarab, illetve a harmadik, amit a karakter a kezében tart, a stabilitást és az elkötelezettséget jelképezi. Ugyanezt hivatott sugallni a szikla is, amelyen a férfi áll — a stabilitást, az erőt és a tartósságot.

A Botok Hármas általános hangulata pozitív és mélyen elmerengő, ami az előrelátás, a tervezés és a terjeszkedés állapotát sugallja. A kártya tengerentúli lehetőségeket, haladást vagy növekedést szimbolizál.

A Botok Hármas kártya jelentése a tarot olvasásokban a tervezést, a célok iránti elkötelezettséget és az önbizalmat testesíti meg. Ez a kártya arra utal, hogy az életedben most fontos szerepet kap az előrelátás és a stratégia, és hogy ezek az erőfeszítések meghozzák a kívánt eredményeket.

Ez a kártya az előrehaladást és a bővülést is szimbolizálja, arra ösztönözve, hogy maradj elkötelezett a terveid felé — és terjeszkedj. A Botok Hármas arra emlékeztet, hogy pontosan tudnod kell, mi vár rád, tehát tudatosan kell lépned a jövőd irányába.

Emellett a Botok Hármas lap a váratlan késésekre és az esetlegesen felmerülő akadályokra is figyelmeztet, amelyekkel számolnod kell, mikor megtervezed az utadat.

Összességében tehát a Botok Hármas kártya a terveket, azok megvalósítását, és az eközben felmerülő akadályokat szimbolizálja. A lap arra ösztönöz, hogy értékeld ki megfelelően a helyzetet, hagyj időt magadnak az előrelátás kialakítására, és tervezd meg jó alaposan az előtted álló utat annak minden lépésével együtt.

Tarot kártyák jelentése: Az élet 3 területére

Részletes (mégis egyszerű) online kiskönyv az életed három alappillérére — karrier, kapcsolatok, egészség.